Medlemsmöten Sommar 2021

Medlemsmöten Sommar 2021

Äpplets dag

OBS! Ändrat datum!

19 september 

Fågelviks Trägård

Denna dag firar Fågelviks trädgård ”Åpplets dag” och vi åker dit och provsmakar äpplen och kan köpa med oss hem frukträd och buskar för höstplantering i egna trädgården. Detaljer kommer…

Foto Förnamn Efternamn

Härdiga frukträd och bärbuskar

Klart

Mats Andersson från Fågelviks trädgård i Överturingen föreläser. Troligen blir det igen en digital föreläsning. Mats odlar i zon 7 och provodlar fruktträd och bärbuskar, som han sedan saluför om sorterna passerar hans godkännande vad gäller smak, att de hinner mogna, inte drar på sig sjukdomar och att de passar för fortsatt odling i våra vanliga trädgårdar. Vi kommer att göra två organiserade utflykter till Fågelviks trädgård under sommaren och hösten.

 

Det här mötet blir enbart digitalt på Teams plattformen. Om du vill delta, anmäl dig till Jon Hildahl på jon.hildahl@hotmail.com. Du får en länk till mötet på epost som du ska godkänna och lite information om hur det går till. Om det är första gången du är med på ett Teams-möte kan det vara bra att logga på upp till 15 minuter innan mötet börjar för att testa att allt fungerar. Du kan gå in på mötet på en webbläsare eller i Teams-appen från telefon, dator eller padda. Om det är problem att koppla upp kan du ringa Jon Hildahl, 0703707637, 15 minuter innaneller under mötet för att få assistans.

 

Handlingar för årsmötet delas ut på plats. Vi planerar för en föreläsning. Dessutom plantförsäljning till förmån för Trädgårdsföreningen i Jämtland. Ta med och skänk namnade plant till den här försäljningen. Och vi tar tacksamt emot vinster till kvällens lotteri. Föreningen bjuder på tårta, om det är möjligt beroende på smittläget för Covid-19. Ta med egen mugg till fikat!

Årsmöte

23 augusti kl 19.00 Stocketitt

 

Trädgårdsrenovering

OBS! Ny datum!

29 augusti kl 10-14(15)

Då renoverar vi perennrabatter hemma hos någon av föreningens medlemmar under ledning av Per Ahlström. Hör av dig om du vill att vi kommer till just dig för den här aktiviteten. Ring Gunhild för mer information snarast, så att vi hinner planera var vi ska hålla till. 070 – 383 32 06

Foto Förnamn Efternamn