Trädgårdsresor

SOMMARRESA TILL NORGE

14-16 juni

Föreningens sommarresa går i år till Norge, vilket var mångas önskemål, när vi i styrelsen i höstas bad er medlemmar ge förslag. Den äger rum 14 – 16 juni 2019, vilket är ganska tidigt, men pga Golfströmmen ligger de ungefär 3 veckor före oss vad gäller växtligheten.

Den 14:e på morgonen lämnar vi Östersund med siktet inställt på Steinkjer. Vi äter lunch på Marnas Rustic Garden och får visning av de ekologiska odlingarna. Sen en Rododendronträdgård innan inkvartering på Quality Hotel Grand och gemensam middag. Tid finns för ett besök på stan innan middagen.

På lördagen åker vi till två fina trädgårdar på Inderöj via den ”Gyllene omvei-jen”. Runt lunch åker vi till den stora plantmarknaden med över 500 plantförsälja-re. Endast norska pengar godtas där. Trötta efter marknaden finns tid till sight-seeing på vackra Inderöj om vi vill. Middag åter på hotellet.

På söndag efter frukost avfärd söderut med två nya trädgårdsbesök. Lunch i Stik-lestad och sen en tur till handelsträdgården där innan avfärd hemåt över Skalstu-gan.

I resans pris ingår hotell, två luncher, två middagar och fika hos besöken 3500:-Enkelrumstillägg 850:-
Anmäl i god tid om du behöver enkelrum och specialkost till 070-6564060

Anmäl omgående. Några platser kvar. Först till kvarn gäller. Obs, bindande an-mälan. Man anmäler sig genom att sätta in 1000 kr på Föreningens bankgiro 5045-5401 med ert/era namn! Slutbetalning 5 maj.
Samling vid travet 07.00 den 14 juni för avfärd.